Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1952 από τον Ιωάννη Καραβασίλη, με αντικείμενο το λιανικό εμπόριο κουρτινών, υφασμάτων και λευκών ειδών, στην έδρα μας Ταρσού 31, Νίκαια.

Στη συνέχεια, την παρέλαβε ο υιός του Γεώργιος Καραβασίλης που έδωσε το προσωπικό του στίγμα, επιλέγοντας προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Τρίτη γενιά πλέον, οι αδερφές Εύα & Μαρία Καραβασίλη διατηρούν τα χαρακτηριστικά της οικογενειακής τους επιχείρησης:

 

  • Εγγύηση στην ποιότητα
  • Προσιτή πολυτέλεια
  • Γνώση κ σεβασμό στον πελάτη

Σήμερα, μετά από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο και γνωρίζοντας τις τάσεις της αγοράς και την μόδα, καινοτομούμε με τη νέα μας κολεξιόν από έτοιμες ραμμένες κουρτίνες, που  μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και να διακοσμήσουν με ιδιαίτερο τρόπο το χώρο σας.

 

Οι κουρτίνες μας

 

Με στόχο τη διαφοροποίηση και την υψηλή αισθητική, σχεδιάσαμε κουρτίνες οι οποίες μπορούν να σας «ταξιδεύουν» και να σας αλλάζουν τη διάθεση…

Τοποθετώντας τις, θέλεις να ανέβεις στο ποδήλατό σου, να μυρίσεις λουλούδια, να χτυπήσεις tattoo, να στεφθείς πριγκίπισσα, να πετάξεις με πύραυλο, να βάλεις διαμάντια στα χείλη σου, να γίνεις διάσημη μπαλαρίνα, να κολυμπήσεις, να μαζέψεις αστερίες, να χαζέψεις το απέραντο γαλάζιο από το παράθυρό σου, να καλωσορίσεις το μωρό σου, να φορέσεις τα all star στον γιο σου και τα σουέντ μποτάκια στην κόρη σου, να τους φτιάξεις maccarons και να τους ζωγραφίσεις πεταλούδες.

Κουρτίνες που σε προδιαθέτουν να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, να πετάξεις ψηλά με το skateboard, να ταξιδέψεις στο Μαρόκο, να φορέσεις επιτέλους Missoni – Να ονερευτείς!

Γιατί πάντα η επόμενη ημέρα είναι μία καινούργια μέρα !