Τρόποι Πληρωμής

1)    ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡEΙΑ ΜΑΣ

Κάνοντας την αγορά σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , μπορείτε να πληρώσετε και να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα της εταιρείας μας, Ταρσού 31 Νίκαια TK 18451.

2)    ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα VISA, MasterCard, Maestro ή American Express μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και να πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή μέσω της τράπεζας Eurobank. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την τράπεζα Eurobank, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Τα στοιχεία της κάρτας δεν αποθηκεύονται πουθενά, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.
Η εταιρία μας δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορεί να γίνει και τηλεφωνική καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας.

3) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL (προσωρινά ανενεργός)

Μπορείτε να πληρώσετε on-line, μέσω του PayPal λογαριασμού σας.

Τα χρήματά σας μεταφέρονται στη συνέχεια στον Paypal λογαριασμό της εταιρείας μας.

Οι πιστωτικές κάρτες που υποστηρίζονται είναι VISA, MasterCard, Discover & American Express.

4) ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση για το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας επιθυμείτε.

Εφόσον πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή θα πρέπει να μας στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με fax στο 210 49 15 535 ή με e-mail στο info@karavasili.gr.

 

EUROBANK :

Αρ. Λογαριασμού (IBAN): GR51026 0202000031 0201278165

Δικαιούχος: Ε. & Μ. Καραβασίλη Ο.Ε.

ALPHA BANK :

Αρ. Λογαριασμού (IBAN): GR7201401430143002002017185

Δικαιούχος: Ε. & Μ. Καραβασίλη Ο.Ε.